FAQ items aan het laden...

Over ons

Ons dagelijks leven bestaat uit verbinden. We ontwerpen en registreren infrastructuren en helpen daarmee indirect om klanten gebruik te laten maken van nieuwe technologie, zoals bijvoorbeeld glasvezel. Maar we (her)gebruiken ook datgene wat voor velen als verborgen schatten in de grond ligt. Hoe we dat weten? Omdat er jarenlange kennis en expertise is opgebouwd in een wereld van kabels waar geen officiële opleiding voor bestaat, maar waar het gaat om ‘training on the job’.

Bert Heggie, oprichter van HekoNed werd jaren geleden gedetacheerd bij het toenmalige PTT. Hij kreeg de unieke kans om via een goede mentor alle kennis rondom infrastructuren op te bouwen en hij is iemand die Nederland ziet als één grote infrastructuur. Zijn passie gaat zover dat hij bijvoorbeeld weet waar goede verbindingen in Nederland zijn. De verdeelkasten die in elke woonwijk staan kent hij nog net niet uit z’n hoofd.

Meedenken

Doordat we weten welke boven- en ondergrondse verbindingen er zijn kunnen we meedenken met onze klanten. Een groot gedeelte van de bestaande infrastructuren hebben we immers in kaart en worden door ons geregistreerd. Daardoor kunnen we vaak kostenbesparende verbindingsalternatieven aanbieden. HekoNed heeft alle benodigde certificaten in huis om in alle? registratiesystemen, met betrekking tot infrastructuur in de telecommunicatie, te kunnen ontwerpen en muteren.

Wat je van ons kan verwachten?

We hebben een jong en ambitieus team, waar klanten nog steeds koning zijn. We hebben een open en transparante bedrijfscultuur en houden ervan om uitdagingen snel en adequaat op te lossen. Iedereen in ons team realiseert zich dat alles stilstaat als verbindingen uitvallen. Dus ook als er paniek uitbreekt, bijvoorbeeld brand in een verdeelkast, zijn wij 24/7 bereikbaar. Zodat de serviceverlening van onze klanten naar klanten kan blijven plaatsvinden.